IV miejsce w Dolnośląskim Konkursie Potraw Regionalnych

W dniu 22 listopada w Zespole Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu odbyła się II edycia Dolnośląskiego Konkursu Potraw Regionalnych.

W konkursie wzięły udział uczennice naszej szkoły z klasy IIe Technikum mr 4 w zawodzie kucharz – Klaudia Stroińska i Natalia Wilczek, kóre zaprezentowały dwie potrawy. Były to polędwiczka wieprzowa z gruszkami i sosem żurawinowym oraz karp w cytrusach. Uczennice zajęły IV miejsce, czyli ekonomik był bardzo bliski podium. Gratulujemy!!!!!

Informacje na temat konkursu można zanleźć tu – u gospodarzy
Galeria prywatna p. wicedyrektor Świątek.

0 komentarzy:

Dodaj komentarz

Chcesz się przyłączyć do dyskusji?
Feel free to contribute!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *