Uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego 2020/2021
odbędzie się w naszej szkole w dniu 1.09.2020 r. wg następującego porządku:
– na godz.8.30 – apel i ślubowanie – zapraszamy uczniów wszystkich nowych klas kl. 1 oraz wszystkich uczniów klas starszych nagrodzonych Karolami oraz Pamiątkowym Medalem za ukończenie szkoły z wyróżnieniem 😀 (uczniowie Ci będą zwolnieni z późniejszych spotkań z wychowawcami)
Zapraszamy wszystkich na salę gimnastyczną,
a następnie uczniowie spotykają się z wychowawcami w wyznaczonych salach
L.P. | KLASA | SALA | WYCHOWAWCA |
1. |
1 Cp – technik ekonomista
1 Rp – technik rachunkowości |
|
Agnieszka Pielech |
2. |
1 Lp – technik logistyk |
|
Katarzyna Król |
3. |
1Ep – technik żywienia i usług
gastronomicznych 1Hp – technik hotelarstwa |
14
|
Ewa Sulej |
4. |
1Ap – kucharz
– Szkoła Branżowa I stopnia |
13
|
Michał Kumor |
– na godzinę 10.00 – zapraszamy klasy II, na spotkania z wychowawcami w wyznaczonych klasach i rozdanie świadectw promocyjnych
1.09.2020 r. – godz. 10.00
L.P. |
KLASA | SALA |
WYCHOWAWCA |
1. | 2 Cp – technik ekonomista | 4 | Anna Popek
|
2. | 2 Lp – technik logistyk |
8
|
Anna Bielecka |
3. | 2 Ep – technik żywienia i usług
gastronomicznych
|
9
|
Mariusz Madej |
4. | 2 Fp – technik żywienia i usług
gastronomicznych
|
6 |
Andrzej Kwaśnik |
5. | 2 Hp – technik hotelarstwa |
13 |
Mateusz Łupak |
6. | 2 Ip – technik hotelarstwa |
5 |
Małgorzata Karamucka |
7. | 2 Ap – kucharz
– Branżowa Szkoła I stopnia |
18 |
Małgorzata Bojko |
L.P. |
KLASA | SALA |
WYCHOWAWCA |
1. | 2 C – technik ekonomista | 24 | Elżbieta Pieniążek
|
2. | 2 L – technik logistyk |
31
|
Joanna Mastaj |
3. | 2 E – technik żywienia i usług
gastronomicznych
|
25
|
Kamila Szajnicka |
4. | 2 H – technik hotelarstwa |
14 |
Edyta Porosło |
– na godz. 11.00, zapraszamy uczniów klas III i IV, na spotkania z wychowawcami w wyznaczonych klasach i rozdanie świadectw promocyjnych.
1.09.2020 r. – godz. 11.00
L.P. |
KLASA | SALA |
WYCHOWAWCA |
1. | 3 C – technik ekonomista |
20 |
Joanna Naparło |
2. | 3 L – technik logistyk |
31 |
Joanna Mastaj |
3. | 3 E – technik żywienia i usług
gastronomicznych |
18 |
Daria Sapian |
4. | 3 H – technik hotelarstwa |
15 |
Monika Korytkowska |
L.P. |
KLASA | SALA |
WYCHOWAWCA |
1. | 4 C – technik ekonomista | 21 | Joanna Knysz |
2. | 4 L – technik logistyk | 25 | Dorota Szafran |
3. | 4 E – technik żywienia i usług
gastronomicznych |
13
|
Justyna Chmielewska |
4. | 4 H – technik hotelarstwa |
14 |
Aneta Sroka |
Zapraszamy i pamiętajcie o maseczkach, mierzeniu temperatury i zachowaniu bezpiecznego dystansu 1,5 m!