Miejsce odbywania zajęć:
przedmioty ogólnokształcące – zajęcia na ogół w budynku głównym – ul. K. Miarki 1 – zwykłe numery
pracownie zawodowe i przedmioty zawodowe  – na ogół budynek warsztatów – ul. Jedności Robotniczej 38 – numery z literą J

Plany dla szkoły zaocznej dostępne na stronach:


Terminy zjazdów  w semestrze jesienno-zimowym w Branżowej Szkole II stopnia – technik żywienia i usług gastronomicznych –
FORMA ZAOCZNA

 uroczyste rozpoczęcie roku, pilne komunikaty – na I zjeździe 13 września

SEMESTR I   2025/2026

  • 13-14.09.2025
  • 27-28.09.2025
  • 11-12.10.2025
  • 25-26.10.2025
  • 08-09.11.2025
  • 15.11.2025
  • 22-23.11.2025
  • 06-07.12.2025
  • 20-21.12.2025
  • 10-11.01.2026
  • 24-25.01.2026