Miejsce odbywania zajęć:
przedmioty ogólnokształcące – zajęcia na ogół w budynku głównym – ul. K. Miarki 1 – zwykłe numery
pracownie zawodowe i przedmioty zawodowe – na ogół budynek warsztatów – ul. Jedności Robotniczej 38 – numery z literą J
Plany dla szkoły zaocznej dostępne na stronach:
- Plan od 13.09 do 21.12 – dostępny na stronie
- Plan od 10.01 do 22.01 – dostępny na stronie
Terminy zjazdów w semestrze jesienno-zimowym w Branżowej Szkole II stopnia – technik żywienia i usług gastronomicznych – FORMA ZAOCZNA
uroczyste rozpoczęcie roku, pilne komunikaty – na I zjeździe 13 września
SEMESTR I 2025/2026
- 13-14.09.2025
- 27-28.09.2025
- 11-12.10.2025
- 25-26.10.2025
- 08-09.11.2025
- 15.11.2025
- 22-23.11.2025
- 06-07.12.2025
- 20-21.12.2025
- 10-11.01.2026
- 24-25.01.2026