J201 gastronomiczna teoretyczna 30
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45     MI 4Ep P.ż.cz.i.p.g
MI 4Ep-1/2 Prac.p.ż.i.o
 
2 8:50- 9:35     MI 4Ep P.ż.cz.i.p.g
MI 4Ep-1/2 Prac.p.ż.i.o
 
3 9:45-10:30       MI 4Ep-1/2 Prac.p.ż.i.o
IM 2Hp-1/2 Prac.obsł.k
4 10:50-11:35   IM 2Hp Org.pr.
MI 4Ep Podst.ż.diet
MI 4Ep-1/2 Prac.p.ż.i.o
 
5 11:45-12:30   IM 2Hp Org.pr.
MI 4Ep-2/2 Prac.p.ż.i.o
MI 3Ap Podst.ż.diet
 
6 12:40-13:25 WI 2Bp j.polski
MI 2Ap pods.gast.
MI 4Ep-2/2 Prac.p.ż.i.o
MI 3Ap zas. żyw.
 
7 13:30-14:15 WI 2Bp j.polski
  MI 4Ep-2/2 Prac.p.ż.i.o
PO 4Hp-2/2 r_j.an1/niem
 
8 14:20-15:05     MI 4Ep-2/2 Prac.p.ż.i.o
PO 4Hp-2/2 ang1k/niem2k
 
Obowiązuje od: 28.04.25
Drukuj plan
wygenerowano 24.04.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum